Voorraadopruiming - PRE-SALE week - Herfst 2019

MAANDAG 7 - VRIJDAG 11 OKTOBER 2019:  PRE-SALE WEEK BIJ SCHREUDERS SPORT INTERNATIONALDe Schreuders Sport PRE-SALE week - onze eigen in-huis beurs - wordt twee keer per jaar gehouden, in de lente en de herfst. De komende editie is speciaal omdat we ALLE winterhardwarenvoorraad zullen reorganiseren. U kunt profiteren van enorme kortingen op geselecteerde artikelen uit onze wintercollectie, met name schaatsen, sleeën en snowboots. De PRE-SALE week is ook een ideale gelegenheid om al onze (nieuwe) producten te bekijken en onze medewerkers persoonlijk te ontmoeten.

Deze herfsteditie heeft een eigen thema:

 

We hebben de afgelopen jaren niet zo veel solide winterweer in Nederland gehad, dus dit seizoen gaan we extra hard duimen voor sneeuw! Merken zoals Winter-Grip, Nijdam en Starling zullen daarom worden uitgelicht in onze showroom van 500 m2, maar uiteraard is onze gehele collectie ook beschikbaar voor u en, zoals altijd, ontvangt elke bezoeker een Schreuders Sport-cadeautje!
Zoals hierboven vermeld, zullen we deze winter de voorraad reorganiseren. Bepaalde, zeer aantrekkelijke kortingen als gevolg van dit proces zijn alleen beschikbaar voor partijen die onze faciliteit persoonlijk bezoeken tijdens de PRE-SALE week en hun goederen ter plaatse kopen / vervoeren.Maakt u zich echter geen zorgen als u onze showroom tijdens de PRE-SALE week niet kunt bezoeken! U kunt nog steeds de hele week profiteren van de volgende PRE-SALE kortingen in onze no-nonsense webshop:[Prijzen op de website worden automatisch aangepast met deze kortingen in de periode maandag 7 oktober 00:00 tot vrijdag 11 oktober 23:59]Vanwege de speciale PRE-SALE prijzen en de daaruit voortvloeiende drukke omstandigheden, raakt onze voorraad soms op. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onze winnende producten met forse korting, zorg er dan voor dat u tijdig uw bezoek plant en / of uw order plaatst zodat u verzekerd kunt profiteren van de geweldige PRE-SALE prijzen!U bent van harte welkom op onze herfst PRE-SALE tijdens de volgende uren:

Maandag 7 tot donderdag 10 oktober - 8:30 tot 17:00
en vrijdag 11 oktober - 8:30 tot 16:00


De lunch is gratis en wordt geserveerd van 12:00 tot 14:00.
Als u niet in staat bent om onze showroom tijdens deze uren te bezoeken, bent u van harte welkom op afspraak 's avonds tot 20:30 uur. Als u ook met ons mee wilt eten, geef dit dan aan bij het registreren.

LOCATIE
Plesmanstraat 4
4143HL Leerdam

AANMELDEN
Wij streven ernaar om uw bezoek zo volledig mogelijk voor te bereiden. Als u zich vooraf aanmeldt, stelt u ons hiertoe in staat. U kunt zich registreren via sales@schreuderssport.com o.v.v. "PRE-SALE OKTOBER 2019". Geef hier ook bij voorbaat aan op welke datum en welk tijdstip u verwacht te komen en of u mee wenst te eten ’s avonds.

We kijken uit naar uw bezoek!

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw, tenzij anders vermeld.
PRE-SALE kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen
1 op catalogusprijzen; contante betaling 20% korting, op rekening 18% korting en 2% betalingskorting
2 op catalogusprijzen; contante betaling 10% korting, op rekening 8% korting en 2% betalingskorting, met uitzondering van wintersport hardware

Als er onduidelijkheid of onenigheid is over aankoopregels, is de uitleg van Schreuders Sport International B.V. leidend / bindend.


Ga terug
SQL: 0, Cache: 28/28/0 (0 ms), Items: 1,278 in 49 ms - v1.0.2230.0