De Spielwarenmesse en de ISPO - Het was top!

De Spielwarenmesse beurs in Neurenberg was een groot succes! Ruim 70 000 bezoekers van 130 verschillende landen bezochten deze 70ste editie, waar legio van presentaties, lezingen en uiteraard producten te zien waren.

toyfair ispo 2019

Dit jaar stonden we in hal H7 met een selectie van onze collectie, o.a. Nijdam (inline) schaatsen, Waimea strandspeelgoed en Black Dragon steppen.

We hebben uiteraard ook op de ISPO in München gestaan. Daar toonden wij een bredere en andere selectie producten, toegespitst op (winter)sport. De ISPO was eveneens succesvol - er zijn een aantal (sports)bekendheden geweest, iedere presentatie werd volop bezocht en de sfeer was top!

Schreuders Sport at the ISPO

We kijken terug op twee geslaagde beurzen en willen alle bezoekers van onze stand graag bedanken voor de getoonde interesse in onze organisatie en producten. Wij kijken uit naar prettige en vruchtbare samenwerking in de toekomst!

Mocht het niet gelukt zijn om deze beurzen dit jaar te bezoeken, geen zorgen: de data voor volgend jaar zijn inmiddels bekend:

De Spielwarenmesse vindt plaats van 29 januari t/m 2 februari 2020 en
de ISPO zal worden gehouden van 26 t/m 29 januari 2020

En u kunt uiteraard alle Schreuders Sport producten vinden op onze website!

Ga terug
SQL: 0, Cache: 19/15/4 (0 ms), Items: 1,052 in 37 ms - v1.0.1946.0