De Spielwarenmesse en de ISPO komen er weer aan!

Volgend jaar februari 2019 staan wij op maar liefst twee beurzen! Op deze beurzen laten wij graag onze nieuwste collectie van producten aan u zien. Wij hebben het natuurlijk over de Spielwarenmesse in Nuremberg en de ISPO in München die rond dezelfde tijd plaats vinden.

Wij nemen voor de tweede keer deel aan de Spielwarenmesse en wij kijken er naar uit om hier weer te staan. Het vindt plaats van 30 januari t/m 3 februari 2019 en u kunt ons vinden in Hall H7 op stand nr. A40.

Wij doen al een aantal jaren mee aan de ISPO en we zijn enthousiast om hier opnieuw te staan. Deze beurs vindt plaats van 3 februari t/m 6 februari 2019. U kunt ons vinden in Hall A5 en op stand nr. 320.

Wij hopen u op één van deze beurzen te ontmoeten!

ISPO en Spielwarenmesse

Ga terug
SQL: 0, Cache: 13/11/2 (0 ms), Items: 1,034 in 29 ms - v1.0.1946.0