Zonnepanelen hebben 1.0 GWh opgewekt

De eerste zonnepanelen hebben wij in 2016 op het dak laten leggen, zo willen wij laten blijken dat we bijdragen aan de verbetering van het milieu. Dit bevalt zo goed dat wij in drie fases ruim 2000 zonnepanelen hebben geplaatst die mee helpen om het milieu nog meer te verbeteren. Dit werpt zeker zijn vruchten af, zoals u hieronder kunt lezen.

Op 28 mei hebben wij een mijlpaal bereikt met het opwekken van energie. Onze 2000+ zonnepanelen hebben op deze zonnige dag de mijlpaal bereikt van maar liefst 1.0 GWh aan zonne-energie. Hier zijn wij zeer trots op! We hebben evenveel zonne-energie opgewekt als 300 huishoudens in één jaar aan energie verbruiken. Netto leveren wij hier meer terug dan wij verbruiken (netto terug levering).

Op zonnige dagen produceren we makkelijk het energie verbruik van een jaarlijks huishouden. Dit is ongeveer 3.300 KWh op één dag. Wij zijn nog lang niet klaar met het opwekken van zonne-energie en we gaan hier zeker nog jaren mee door.

Hieronder ziet u een screenshot van NetEco die onze energie liet zien op 28 mei en de hoeveelheid Co2 we hebben bespaard tot nu toe. Wij zullen er naar blijven streven om steeds meer energie op te wekken met onze zonnepanelen!

zonnepanelen

Ga terug
SQL: 0, Cache: 13/9/4 (101 ms), Items: 5,782 in 125 ms - v1.0.1958.0